ועדת הכלכלה, בראשות ח"כ דוד ביטן קיימה דיון בנושא התחרות בנמלי ישראל כאמצעי לבלימת עליית המחירים של חומרי גלם למוצרי מזון, צריכה ובנייה.
גבי בן הרוש ממועצת המובילים והמסיעים, דיבר על חוק שעות עבודה ומנוחה: “ישראל השקיעה 16 מיליארד ₪ בהקמת שני נמלים חדשים. יש במדינה שישה נמלים שעובדים 24 שעות. הנמלים האלה קולטים כ-20,000 משאיות ביום בשלוש משמרות. מתוך 12 שעות עבודה, הנהג יכול לנהוג רק 9 שעות, וכיוון שיש מחסור של אלפי נהגים, אין מי שיפעיל את הנמלים 24 שעות.”
ח”כ ביטן הורה למנות יועץ מטעם הוועדה שייבחן את הצרכים לייעול הפריקה בנמל אשדוד. הוא גם דרש לקבל ממשרדי הממשלה תשובות לסוגיות וצעדים נוספים שיאפשרו את פתיחת התחרות וייעול היבוא בנמלים, בהם הסדרת המגבלה של שעות העבודה לנהגי משאיות וחידוש ההפעלה של קו הרכבת מנמל אשדוד, שהושבת לפני שנה וחצי, כמענה לבעיית שינוע הסחורות מהנמלים.